Rólunk

Missziónk

„Építjük és kutatjuk a jövő fenntartható épületeit, a ma csúcstechnológiáival, a holnap generációinak, a tervezői gyakorlat bázisára támaszkodva, elkötelezetten a társadalmi tudásmegosztásért.”

A Paulinyi-Reith & Partners Zrt. Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintő mérnöki cégcsoportja, amelyet hazánk piacvezető cégei között tartanak számon. Cégcsoportunk az elmúlt három évtizedben folyamatos fejlődésen és változáson ment keresztül. 2018 márciusáig Mérték Group Zrt. néven működött, és immár több mint 30 éve aktívan tesz a minőségi és fenntartható építészetért. Üzleti forgalmunk a hazai megbízások mellett a külföldi piaci és állami megbízásokra is kiterjed. Számos hazai és nemzetközi projekt kapcsán működünk együtt magyarországi és külföldi fejlesztőkkel, befektetőkkel.

Filozófiánk

Az etikus tervezés szemléletével összhangban olyan építészeti alkotásokat hozunk létre, melyek a helyes döntések és magatartásmód felé terelik használóikat. Célunk, hogy minden hozzánk köthető alkotás maradéktalanul megfeleljen ennek az alapelvnek, és teljes életciklusa alatt a vele kapcsolatba kerülő minden élőlénynek, a környezetnek és így a bolygónknak is javát szolgálja.

Nemcsak a nemzetközi trendek követését tartjuk fontosnak, hanem azt is, hogy úttörő szerepet vállaljunk a közép-kelet európai régióban kutatásaink és újításaink által. Partnerként kezeljük az ügyfeleinket, a dolgozóinkat és mindenkit, aki a projektjeink sikerében részt vállal és tevékenyen közreműködik. Büszkék vagyunk alkotóközösségünkre és arra, hogy munkáinkban az egyéni elképzelések kifejezésre juthatnak.

Nagy hangsúlyt fektetünk a képzésekre és az önképzésre, törekszünk a folyamatos megújulásra, a megszokott megoldásokon túlmutató ötletekre és arra, hogy tudásunk, eszköztárunk valamint látásmódunk mindig újszerű, naprakész legyen. A legmagasabb szakmai színvonalra törekszünk mind a forma, mind a funkció területén, hogy valódi értéket teremthessünk ügyfeleink és az elkövetkező generációk számára egyaránt.

A környezettudatos szemléletet komplexebb módon alkalmazzuk épületeink és az épített környezet kialakítása során. Az embereket és a környezetet érő negatív hatások minimalizálására törekvő zöld építészet gondolatiságán túl, építészeti alkotásainkat igyekszünk felkészíteni napjaink egyre nagyobb kihívásaira, a szélsőségessé váló időjárás és a környezeti katasztrófák hatásaira is. A fenntarthatóság jegyében a rugalmas alkalmazkodóképesség követelményeinek is megfeleltetjük épületeinket, úgy, hogy az azokat körülvevő természetes ökoszisztémát újra egyensúlyba tudják hozni.


Munkatársaink és együttműködő partnereink

Ágó Mátyás Attila

építész

B. Terbe Erzsébet

szenior építész

Babos Enikő

pénzügyi asszisztens

Balaskó Miklós

építész

Baranya Tamás

szenior munkatárs

Bense-Füzy Julianna

építész

Bősze Szilvia

üzletfejlesztési igazgató

Bötkös-Fülöp Orsolya

szenior építész

Botzheim Bálint

építész

Burián Gergő

szenior építész, design igazgató

Csutorka Júlia

szenior építész

Czetl-Gunst Ursula

szenior építész

Czíria Tamás

junior építész

Danka Tibor

szenior építész

Debreczeni András

szenior építész

Debreczeni Péter

építész

Dr. Dienes Szabolcs DLA

szenior építész

Fábián Gergely

üzletfejlesztési tanácsadó

Fábián László

alapító partner, műszaki igazgató

Haaz Imre

szenior építész

Hóka László

építész

Kiss Csaba

szenior építész

Kiss Márton

szenior építész

Köteles-Bíró Enikő

pénzügyi igazgató

Kürti-Mester Mónika

titkársági asszisztens

Lendvai Péter

szenior építész

Márton Eszter

szenior építész

Mészáros Béla

szenior építész

Mészáros Márton

junior építész

Mezei Noémi

szenior építész

Mikus Judit

titkárságvezető

Dr. Molnárka Gergely PhD

szenior építész

Nagy Emese

junior építész

Ongrádi Melinda

PR és kommunikációs tanácsadó

Dr. Paulinyi Gergely DLA

alapító partner, elnök-vezérigazgató

Dr. Reith András PhD

alapító partner, fenntarthatóságért felelős igazgató

Reviczky Zalán

szenior építész

Rónai Titusz

junior építész

Rosta Ágnes Hajnalka

HR vezető

Sebők Péter

szenior építész

Sebők Rajmund

szenior építész

Simon Edina

junior építész

Szőke Ferenc

szenior építész

Szulágyi Zsófia

szenior építész

Tákos Tamás

alapító partner, operatív igazgató

Vámossy István

alapító partner, szenior építész

Varga S. Gabriella

szenior építész

Vass Orsolya

belsőépítész

Vida Lóránt

építész

Társadalmi felelősségvállalás

A fenntartható fejlődésnek nemcsak környezeti, hanem gazdasági és társadalmi vonatkozása is van. Ennek jegyében indult meg 2013-ban a kezdeményezésünk, amely a „Golfkupa a Fenntartható Jövőért” nevet kapta, fókuszában a fenntarthatósággal. A cégcsoport által életre hívott rendezvény évről-évre várja az érdeklődőket, főtémája pedig 2017-ben a Smart City volt.

A programhoz számos olyan cég és magánszemély társult, akik kitüntetett figyelmet szentelnek az innováció, a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás kérdéseinek. A golfkupához kapcsolódóan, karitatív kezdeményezésként minden évben támogatást nyer egy-egy olyan szervezet, amelynek tevékenysége a fenntarthatóság 3 alappillérének (társadalmi, környezeti és gazdasági) valamelyikéhez kapcsolódik. Támogatottjaink között megtalálható a KultúrAktív Egyesület, a MOME Ecolab által indított szociális fejlesztési projekt, a Lenkeprojekt, illetve a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány „A Te hangodat ismerem” Perinatális Zenei Programja.

Vissza a tetejére